OKAIDI-OBAIBI PROGRAM ZVESTOBE SPLOŠNI POGOJI IN POGOJI UPORABE

med : TINKAL D.O.O.O, Ulica Jelenčevih 67, 2341 Limbuš v nadaljnem besedilu «OKAIDI» in vsako osebo, ki se želi pridružiti OKAIDI-OBAIBI programu zvestobe v nadaljnem besedilu «upravičenec»


Sprejetje splošnih pogojev programa zvestobe

upravičenec potrjuje, da je prebral in sprejema splošne pogoje OKAIDI-OBAIBI programa zvestobe. Ti splošni pogoji so na voljo v trgovini brezplačno na zahtevo. Okaidi si pridržuje pravico, da spremeni pogoje programa zvestobe in pogoje uporabe kadarkoli ali prekliče program.


Smernice

Lahko se pridružite OKAIDI-OBAIBI programu zvestobe v katerikoli OKAIDI ali OBAIBI trgovini Slovenija, razen tovarniške prodajalne-outlet. Kartica zvestobe se izroči neposredno upravičencu v trgovini. OKAÏDI - OBAÏBI kartica zvestobe je veljavna eno leto in se lahko uporablja v vseh OKAÏDI in OBAÏBI trgovinah v Sloveniji, razen tovarniških prodajaln-outletov. Uporablja se lahko samo v Sloveniji.


Samo eno članstvo v programu zvestobe je dovoljena na gospodinjstvo (gospodinjstvo mislimo ljudi, ki prebivajo na istem naslovu). OKAIDI OBAIBI si pridržuje pravico, da zahteva dokazilo o istovetnosti upravičenca, skupaj s kopijo ali kopijami potrdila o rojstvu (ih) otroka ali otrok, kadarkoli med članstvom zvestobe programa OKAÏDI -OBAIBI kartice zvestobe in je veljavna eno leto. Članarina znaša štiri evre na leto. Ta cena se lahko tudi spremeni. OKAIDI kartica zaupanja ni plačilna kartica ali kreditna kartica.


Zbiranje točk zvestobe:

ko boste v trgovini predložili kartico zaupanja (razen v tovarniških-outlet trgovinah), boste prislužili točke za vsak nakup, ki ga boste opravili, 1 točka za vsak porabljen 1€. Ko se zbere 150 točk, upravičenec prejme nagrado-bon zvestobe v vrednosti 6€. Ostale točke se prenesejo h kasnejšim nakupom. Število zbranih točk se lahko preveri v trgovini. Nagrada zvestobe se izdaja z veljavnostjo kartice zaupanja


Rojstvo

Za rojstvo vsakega otroka, ki živi v gospodinjstvu (otrok stalno prebiva na istem naslovu kot upravičenec), in za katere ima prejemnik pravno odgovornost, prejme upravičenec za otroka nagrado v višini 6 eurov. Za koriščenje nagrade mora upravičenec ob obisku trgovine obvestiti OKAIDI o rojstvu otroka in izkazati identiteto otroka skupaj s predložitvijo kopije rojstnega lista. To mora predložiti in dokazati identiteto upravičenec skupaj s kopijo rojstnega lista otroka, ki jo je potrebno predložiti, da se vidi dejansko rojstvo otroka, vendar ne kasneje kot 6 mesecev po rojstvu otroka. Treba je upoštevati, da upravičenec ni upravičen do prejema bona če so informacije o rojstvu otroka in dokazilo o istovetnosti upravičenca, skupaj s kopijo rojstnega lista otroka, predložene po 6 mesecih, potem upravičenec ni upravičen do bona ob rojstvu otroka. Bon ob rojstvu otroka se lahko izda samo, če je kartica zvestobe veljavna.


Rojstni dnevi otrok

Na kartici ima pravico do bonov vsak otrok, ki živi v gospodinjstvu (otrok stalno prebiva na istem naslovu kot upravičenec), in za katerega ima upravičenec pravno odgovornost, da prejme bon za rojstni dan v višini 6 eurov, med svojim prvim in trinajstim rojstnim dnem Le upravičenec s pravno odgovornostjo do otroka je upravičen do prejema bona ob rojstnem dnevu otroka. Bon za rojstni dan se lahko izda samo, če je kartica zvestobe še vedno veljavna. Uporaba bona zvestobe, bona ob rojstvu otroka in bona ob rojstnem dnevu otroka Bon zvestobe, bon ob rojstvu otroka in bon ob rojstnem dnevu otrok, se lahko s strani upravičenca uporabljajo v vseh OKAIDI in OBAIBI trgovinah Slovenija, razen tovarniških-outlet trgovinah, za plačilo nakupa ali podaljšanje članarine. Boni se pošiljajo preko elektronske pošte ali SMS-a in OKAIDI ni odgovoren, če upravičenec ne zaupa. elektronskega naslova ali mobilne številke. Za bone lahko izveste s predložitvijo kartice zaupanja na blagajni v trgovini. Bon zvestobe, bon ob rojstvu otroka in bon ob rojstnem dnevu otrok, so veljavni le do datuma izteka roka uporabnosti, kateri je naveden na bonih. Uporabljajo se lahko samo enkrat, so nezamenljivi in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.


Okaidi kartica zaupanja je veljavna 1 leto. Po preteku tega časa, mora upravičenec članarino obnoviti, da lahko ponovno prejema ugodnosti kartice zaupanja Okaidi. Letna članarina znaša 4€, vendar se lahko ta znesek tudi spremeni. Ko boste podaljšali članarino, ne boste prejeli nove kartice zaupanja. Pri podaljšanju članarine se zbrane točke s strani upravičenca prenesejo za omejeno obdobje 3 let od datuma izteka veljavnosti kartice zaupanja. Po tem datumu se vse točke upravičencu izbrišejo.


Če je kartica izgubljena ali ukradena

vam bo vaša trgovina zamenjala kartico, ne da bi pri tem izgubili točke Svoboda informacij V skladu z 32. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov 1. odstavek (UR.l.RS, št. 94/2007, 32. člen, 1. odstavek) lahko upravičenec: Upravljavec osebnih podatkov mora na zahtevo upravičenca, na katerega se nanašajo osebni podatki, dopolniti, popraviti, blokirati ali izbrisati osebne podatke, za katere upravičenec dokaže, da so nepopolni, netočni ali neažurni ali da so bili zbrani ali obdelani v nasprotju z zakonom. Zgoraj navedeno mora upravičenec nasloviti na Tinkal d.o.o., Ulica Jelenčevih 67, 2341 Limbuš

Spoštovani imetnik/ca Okaidi kartice zaupanja!


Z nakupi zbirate točke: 1€ je 1 točka (velja tudi za znižane artikle) in ko zberete 200 točk, prejmete bon zvestobe v vrednosti 8€.


Za vsakega svojega otroka prejmete bon ob rojstnem dnevu otroka (med 1-14let) - rojstnodnevni bon v vrednosti 6€- 1krat na leto ter bon ob rojstvu otroka v vrednosti 6€.Bone pošiljamo 2x mesečno (po elektronski ali klasični pošti, v kolikor nam ne zaupate elektronskega naslova), kar pomeni, da otroci rojeni med 1. in 15. v mesecu, prejmejo bon na elektronski naslov 15. v mesecu. Otroci rojeni od 16. do zadnjega dne v mesecu pa prejmejo bon zadnjega dne v mesecu. Enako velja tudi za zbiranje točk z nakupi. Če dosežete 200 točk med 1. in 14. v mesecu, prejmete bon po elektronski pošti 15. v mesecu, če pa dosežete 200 točk med 15. in predzadnjim dnem v mesecu, pa prejmete bon na zadnji dan v mesecu na elektronski naslov. Pri klasični pošti je torej zamik dan ali dva, saj jih na pošto oddamo ob zgoraj navedenih datumih.


V kolikor bona v zgoraj omenjenem času ne prejmete, nas prosim o tem obvestite na naš e-mail naslov: okaidi&obaibi@tinkal.si ali na telefonsko številko 02 61 41 810.


Kartica je plačljiva in je veljavna 1 leto od dneva nakupa. Članarina znaša 4 €.Želimo vam lep dan,


Ekipa Okaidi-Obaibi